Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida
  www.tommystexter.se och jag hoppas du får en
  angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

KONTAKT/SYNPUNKTER  HEM   KÅSERIER  OM TOMMY   PERSONLIGT   JAKT/FISKE

 

 

Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida www.tommystexter.se och jag hoppas du får en angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

 

  

 

Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida www.tommystexter.se och jag hoppas du får en angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

 

  

Hur man kan bli förälskad i kassakön!

Jag skulle reklamera ett plagg inköpt hos en av de ledande klädesbutikerna i Malmö och befann mig således i därför avsedd kö. Händelsen inträffade för mer än 30 år sedan men jag minns den som om det hade varit igår. Kön var lång och det var tydligen mycket omständligt bakom disken med avsevärt påtvingat väntande för oss kunder. Inte för jag hade något emot detta då det framför mig stod en helt förtjusande smärt och sensuell kvinna i den övre tonåren. Hon hade klara blåa ögon och en fast och stadig blick. Jag såg när hon självsäkert och med elegans svepte fram till kön strax före mig och man kunde ta henne för en livserfaren kvinna säkert 5-10 år äldre men… Det var det rena och oskuldsfulla ansiktet och aningen av uppnäsa i kombination med en plutande mun som avslöjade hennes ack så ljuva ungdom.

_02_dsc_2841.jpg

Jag stod så tätt bakom henne som jag vågade och emellanåt kittlade hennes långa blonda hår mig i ansiktet emedan doften från henne själv blandat med en lätt aromatiskt parfym fyllde mina näsborrar med välbehag. Jag var väl ungefär 30 år vid tillfället och gick i däck direkt. Detta tillstånd varade en knapp halv timme sedan var det hennes tur att framföra sitt ärende. "Jag vill ha pengar för detta presentkort" sa hon med pipig röst. Expediten bakom disken förklarade att det inte var tillåtet men hon fick gärna se sig om i butiken efter något som hon kanske var intresserad av. Nästa gång den unga damen tog till orda var det som om jag fått en spark i magen. Ur hennes förföriskt putande mun kom de värsta svordomar jag hört från någon kvinna till dags dato. "Kunde ni inte sätta upp en dj-a skylt någonstans så man slapp stå i en sån här skitkö". "Jag skiter i vad du säger utan bara ge mig för f-n mina pengar" gapade den unga damen med hög röst som hade gått över i falsett. Expediten höjde en aning på ögonbrynen men upprepade lugnt det hon sagt tidigare. "Dj-a kossa, det är ta mig f-n sista gången jag handlar här!" halvskrek min tidigare förälskelse samtidigt som hon slet åt sig presentkortet, vände på klacken och seglade ut ur butiken och mitt liv med ilsket svängande höfter.

Jag har väl aldrig tillfrisknat så fort efter en förälskelse som jag gjorde den gången. Men det lärde mig något och det var att allt är inte guld som glimmar. Sens moral i denna lilla historia är att vi nog tjänar på att förstå och uppskatta de inre egenskaperna framför de yttre hos föremålet för vårt intresse. Dessa kloka ord är i alla fall något som vi icke fullt så bildsköna varelser gärna framhäver!

Senast uppdaterad 2010-08-27

Senast uppdaterad 2010-08-27

Senast uppdaterad 2010-08-27