Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida
  www.tommystexter.se och jag hoppas du får en
  angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

KONTAKT/SYNPUNKTER  HEM   KÅSERIER  OM TOMMY   PERSONLIGT   JAKT/FISKE

 

 

Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida www.tommystexter.se och jag hoppas du får en angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

 

  

 

Välkommen

Du befinner dig på Tommy Persson's Hemsida www.tommystexter.se och jag hoppas du får en angenäm och intressant läsning

© Gäller för alla texter.

Sök på hemsidan:

 

 

  

HUR MAN KAN FÖRLORA SIN KUNDVAGN!

Jag har ett dokumenterat dåligt lokalsinne och det finns det många som kan intyga. Kartor med en massa streck hit och dit bara förstärker bara min tro på att jag som vanligt är på väg åt fel håll så de har jag ett ambivalent förhållande till. Stoppar jag någon vänlig själ och får tydliga instruktioner om vägen så är jag förlorad efter några svängar trots att jag ivrigt nickar förstående. Man vill ju inte framstå som obildbar! Att finna vägen tillbaka kan vara väl så invecklat men efter en stunds irrande brukar jag till slut komma rätt. Allt det där kommer jag nu att lägga bakom mig eftersom jag har gjort en god (och behövlig) investering. Jag har köpt en liten svart elektronisk låda som inte bara visar mig vägen på en liten skärm utan också talar om för mig när jag skall svänga! En GPS!!

På tal om att köra vilse och inte ha något lokalsinne så florerar det naturligtvis ett antal mer eller mindre trovärdiga historier om mina eskapader. En skulle gå ut på att jag inte kunde finna vägen ut från OBS! Stormarknad. Den historien är emellertid grovt felaktig eftersom jag mycket väl visste var jag var och var jag var på väg någonstans. Det var min halvfyllda kundvagn som jag hade ställt på något olämpligt ställe och inte kunde finna igen. Efter att ha letat en god stund både kors och tvärs i gångarna utan att se en skymt av den antog jag att den gått förlorad. En butiksanställd hade kanske tömt den och kört bort vagnen. Jo, så var det nog!

_13_img_7070.jpg

Jag fick lomma ut ur butiken för att hämta en ny vagn och börja lasta i varor på nytt. När den nya vagnen var nästan fylld går jag runt bröddisken som är två meter hög med knäckebröd från alla Sveriges tillverkare. Och se… vem stod inte där och väntade tålmodigt på mig? Jo, alldeles riktigt! Min gamla kundvagn som förföriskt blänkte i skenet från de sterila lysrören. Jag låtsades dock inte se den utan valde att med uttråkad min gå runt och började pilla på bröddiskens baksida. Sen tog jag ett djupt andetag och gick i rask takt mot utgångs-kassorna som jag förvånansvärt snabbt pejlade in. Jag tyckte mig känna blickarna i ryggen från såväl personal som den gamla ratade kundvagnen och det var skönt att komma ut på P-platsen igen för vidare färd hemåt. Hem hittar jag nämligen alltid för jag går aldrig totalt vilse, utan bara lite grann… och för säkerhets skull har jag ju min GPS i bilen!

Senast uppdaterad 2010-08-27

Senast uppdaterad 2010-08-27

Senast uppdaterad 2010-08-27